Fotós tanfolyam (Művészeti fotográfus képzés)

Ha nem csupán hobbiként tekintenél a fotózásra, hanem szeretnéd vállalkozási formában végezni, akkor Téged is vár a Soter-Line fotós tanfolyam! Fotós vállalkozás indításához erre a végzettségre lesz szükséged!

Partnerünk, a Soter-Line Oktatási Központ fotós képzésén megtudhatod, hogy miről szól a fotográfia elméletben és gyakorlatban, és számos izgalmas gyakorlati helyszínre látogathatsz el. A fotós tanfolyam során komoly tapasztalattal rendelkező tanároktól sajátíthatod el a szakma praktikáit, és egyszerűen hasznosítható, piacképes szaktudást kaphatsz.

Fotós tanfolyam gyakorlati óra, modellfotózás

Te is lehetsz profi fotós!

Ha szeretnél fotózással foglalkozni, és kiválóan hasznosítható álló- és mozgóképi ismeretekkel gazdagodnál, akkor Neked szól ez a képzés.

A fotós tanfolyam pontos megnevezése: Képző- és iparművészeti munkatárs (Művészeti és médiafotográfus)

Államilag engedélyezett, programkövetelmény alapján szervezett, államilag elismert tanúsítványt adó képzés!

Csoportfotó a fotós tanfolyam gyakorlatáról

6 ok, amiért jó döntés egy fotós tanfolyam elvégzése:

  • Függetlenség: Egy fotós sok esetben önállóan dolgozik, és ő dönti el, hogy mikor, kivel és mennyi időt fordít a fotózásra.
  • Kreatív szakma: A fotózás kreatív foglalkozás, ami örömet okoz, és van eredménye, amire egy fotográfus büszke lehet.
  • Mindig lesz munkád: Ma hazánkban az üzleti- és a magánszférában is nagy az igény a profi fotósokra
  • Egy átlagos kisvállalkozáshoz képest kisebb befektetést igénylő vállalkozást indíthatsz: Ahhoz, hogy fotós vállalkozást indíts, akár egy párszázezer forintos gép is megfelelő lehet. Ez persze a szokásaidtól, elvárásaidtól is függ.
  • Egy fotós vállalkozás kis kockázattal jár. Nem kell alkalmazottakat fizetned, raktárkészletet fenntartanod, és rendszeres ingatlanbérleti díjat sem kell fizetned. A vállalkozásod alapja tehát a tudásod lesz!
  • Fotósként nyelvtudás nélkül is dolgozhatsz.

Piacképes tudás a fotográfia területén

A Soter-Line fotós képzés során a hazai fotósélet kiválóságaitól, szakavatott útmutatás szerint tanulhatod meg, hogyan vegyél észre egy jó témát, milyen utómunkákat érdemes végezned, hogyan használhatod a fényeket, és hogyan hívd elő, nagyítsd és nyomtasd elkészült fotóidat. A fotográfia és más képrögzítő technikák történetéről, elméleteiről és tendenciáiról is naprakész, átfogó ismeretkehez juthatsz. A tanfolyam során a legmodernebb szoftverek segítségével tanítunk!

A képeket nem elég csak látni, megérteni kell őket – Erre jó egy fotós tanfolyam!

Ahhoz, hogy igazán nagyszerű fotós lehess, elengedhetetlen, hogy megtanuld a vizuális nyelvet. A tudatos képalkotáshoz nem elég csak „olvasni” a képeket, hanem meg is kell érteni azokat, azaz a vizuális rendszerek felépítését és működését.

Fotós képzés életkép

A képekkel is úgy kell bánnunk, ahogy a beszélt nyelv szavaival. Ugyanúgy csak kontextusban értelmezhetők, mint a szavak. Ha egy szót kiragadunk a szövegkörnyezetből, akkor vagy nem leszünk képesek értelmezni azt, vagy túl sok értelmezést társíthatunk hozzá. Nem elég csak befogadónak lenni, egy rendszert kell átlátni, azaz valamit egészében szemlélni. Ez a legfontosabb lépés afelé, hogy valaki profi fotóssá válj, és ebben a szemléletben tanulhatsz a Soter-Line fotós tanfolyamán.

Kíváncsi vagy a fotós képzés kiváló tanulóinak munkáira?

Kattints a gombra a galéria megtekintéséhez!