Inspiráló fotósok, akiket érdemes követni, ha fényképeznél

Inspiráló Instagram oldalak fotósoknak

Ha szeretsz fényképezni, de már kifogytál az ötletekből, akkor érdemes szétnézni a közösségi médiában. Rengeteg profi fotós megtalálható ezeken az oldalakon, így ez egy nagyszerű lehetőség inspirálódni, trükköket elnézni tőlük. Ezért hoztunk neked 3 remek ötletet.

1. Nánási Pál

Nánási Pál Magyarország legismertebb és egyik legfoglalkoztatottabb fotósa. Évekig a Playboy-hoz kötötték az emberek, de számos nagyszabású kampányban vett részt. Az elmúlt pár évben erősen jelen van a közösségi médiában feleségével. Rendszeres posztjai és a családi vlogjaik egyaránt tele vannak kiváló tippekkel az alkotni vágyóknak. Külön fénykép pályázati sorozatot is indítottak Big Shot névvel.

Instagram: https://www.instagram.com/palnanasi/

A Bigshot weboldala: https://nanasi.hu/bigshot/

Fotós inspiráló Instagram oldalak cikk: Nánási Pála

2. Welczenbach Tamás

Welczenbach Tamás fotográfus, író. A fiatal tehetség kamerája elé a magyar közélet nagyja felvonult már, többek között a Halott Pénz, Tolvai Reni, Palvin Barbi vagy Wolfie. Az elmúlt évtizedben több stúdiót kialakított, hogy így is kellő helyszínt tudjon biztosítani a feltörekvő nemzedékeknek. Ezek mellett a közösségi médiában is aktív, fent van Youtube-on, és Instagram-on is. Az oldalain több hasznos trükköt és módszert is bemutat lépésről lépésre.

Instagram: https://www.instagram.com/wtamas.hu/

Weboldal: https://fotomintbusiness.hu/

Inspiráló fotós Instagram oldalak cikk: Welczenbach Tamás

3. Dan Martensen

Dan Martensen divat- és portréfotós.  Képeiben szereti a természetes, elkapott pillanatokat. Fotói a legnagyobb divatlapok figyelmét is felkeltették, így már évek óta dolgozik a Vogue Paris-nak, a British Vogue-nak, a The Last Magazine-nak és a German Vogue-nak. Ezek mellett olyan nagy márkák fényképésze, mint: Tommy Hilfiger, Mango, Gap, H&M. Munkája során rengeteg modellt és hírességet örökített meg a címlapokra. Hogy csak néhányat említsünk közülük: Kendall Jenner, Ed Sheeran vagy Melissa McCarthy.

Instagram: https://www.instagram.com/danmartensen/

Weboldal: https://danmartensen.com/

Dan Martensen fotós Instagram oldala