A Google Pixel 4 lesz az első asztrofotós telefon?

Az utóbbi hetekben egyre intenzívebb lett a Google új zászlóshajója körüli hype. A fotósok kíváncsiságának tárgya természetesen a kamera, ami bizonyára jónéhány meglepetést tartogat számukra. Olaj volt a tűzre a nemrégiben kiszivárgott videó, amiből kiderült, hogy dedikált asztrofotó módot kap a készülék.

A ProAndroid-on megjelent videóban helyet kaptak gesztusvezérlésre, integrált Google szolgáltatásokra vonatkozó információk is, de a legfontosabbak egyértelműen a low light teljesítményt és az asztrofotós módot taglaló másodpercek.

A Pixel 3 megjelenése előtt halmozódtak a szivárogtatások, és úgy tűnik, hogy nem ez nem lesz máshogy a Pixel 4 fejlesztése során sem. A Pixel 3 már most az egyik legjobb fotós telefon, az új jövevény pedig kétség kívül még jobb lesz.

Az Engadget megjegyzi, hogy a Pixel „Night Sight” funkciója egész biztosan frissülni fog még, és nem kizárt, hogy ez a következő szint az asztrofotó mód lesz. A kézben tartva is használható hosszú záridős módot valószínűleg gépi tanulással egybekötött stabilizálással oldják majd meg.